نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| کاش زودتر تمام شود این فصل سیاه! ویدئو| بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم گل‌ها | تلاش تا آخرین نفس برای نایب‌قهرمانی! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی برابر خیبر خرم‌آباد حذف زودهنگام و تلخ ساحلی‌بازان ایران از جام جهانی مهرداد محمدی، همچنان خارج از لیست استقلال ۳ رکورد جالب مهدی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا بازی استقلال و چادرملو از شبکه ۳ پخش می‌شود الخاندرو هرناندز، داور ال‌کلاسیکو حمایت مسی از کاپیتان اینتر + عکس پخش زنده بازی ایران و بلاروس در جام جهانی فوتبال ساحلی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین غیبت حسینی مقابل چادرملو | خالدآبادی فیکس شد + عکس دوندگان جاده ولایت به پابوسی امام‌رضا(ع) رفتند + فیلم درباره بازیکنان خراسانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران | مربع موفقیت تاریخ و ساعت بازی هوادار و سپاهان | بازگشت انزونزی به ترکیب طلایی‌پوشان تاریخ و ساعت بازی استقلال و چادرملو | جباری درپی حفظ رکورد پیروزی اختلاف ماتزاری و استقلال بر سر پرداخت دستمزد دستیاران و مالیات حمله تند استقلال به صداوسیما به خاطر پخش بازی از شبکه نسیم درویش به دنبال جانشین افشین پیروانی
سرخط خبرها

ویروس شتر در اردوی فرانسه!

  • کد خبر: ۱۴۰۲۲۲
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵
ویروس شتر در اردوی فرانسه!
سرمربی تیم ملی فرانسه تایید کرد که کومان هم مانند دو ستاره دیگر تیمش به ویروس شتر گرفتار شده و احتمالا در بازی فینال غایب خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فرانسه علیرغم تام مشکلاتی که پیش از شروع جام جهانی داشت و دیدیه دشان چندین ستاره خودش را به خاطر مصدومیت از دست داده بود، سرانجام به فینال این رقابت ها رسید. البته سریال بدشانسی فرانسوی ها به مصدومیت چند ستاره این تیم محدود نشد و باحضور خروس ها در قطر، چند بازیکن این تیم به ویروس شتر مبتلا شدند!

فرانسه در شرایطی در نیمه نهایی جام مقابل مراکش قرار گرفت که دایو اوپامکانو و آدرین رابیو (ایزوله شده) به دلیل ابتلا به ویروس شتر بازی را از دست دادند. این بیماری که شبیه به آنفولانزاست و سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند، حالا کینگزلی کومان را هم گرفتار کرده و این بازیکن بایرن مونیخ نیز شاید فینال را از دست بدهد.
دشان در این رابطه گفت: «کومان صبح تب داشت و نتوانست تمرین کند. در دوحه، دما کمی کاهش یافته است و شما همیشه تهویه مطبوع دارید. ما چند مورد از علائم شبه آنفولانزا داشته ایم و سعی می‌کنیم مراقب باشیم که شیوع پیدا نکند.»
دشان توضیح داد که از چه پروتکلی استفاده می‌شود تا فوتبالیست‌ها بتوانند روز یکشنبه به موقع به فینال برسند و مهمتر از همه، دیگر موردی وجود نداشته باشد: «دایو اوپامکانو بلافاصله بعد از بازی با انگلیس احساس بدی داشت. وقتی شما آنقدر به خودتان فشار می‌آورید، بدنتان ضعیف می‌شود و بیشتر مستعد ابتلا به این ویروس هستید. ما تمام اقدامات احتیاطی لازم را انجام می‌دهیم، سعی می‌کنیم مطمئن شویم که شیوع پیدا نمی‌کند، اما ویروس البته مسری است و ما باید اقدامات احتیاطی را در برابر آن انجام دهیم. فعلا رابیو از دیگر بازیکنان جدا شده است.»

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->